Kurset holdes i Gjerdrum kulturhus, Ask.

Det lille tettstedet Ask, som er kommunesenteret i Gjerdrum, ligger 30 km fra Oslo og 20 km fra Gardermoen (se kart).

05042007005.jpgReise med buss fra Oslo

Det går buss fra Oslo Bussterminal kl. 0837 fredag 1. juni (ta buss nr. 338 mot Maura). Bussen ankommer Skedsmokorset 0907.

Her bytter du – og sikkert flere andre – til buss 848 i retning Nannestad torg, med avgang 0908. Den kommer til den store holdeplassen på Ask kl. 0917. Herfra er det tredve meter til Kulturhuset.

For andre tider og bussruter, se Trafikanten

Reise med bil fra Oslo

Kjør E6 til Skedsmokorset, der du tar av til høyre rett før bensinstasjonen.

Straks du har passert stasjonen, kommer du til en rundkjøring. Ta vei 120 til venstre – den krysser E6 og er skiltet med Gjerdrum og Nannestad. Tar du til høyre, kommer du til Kjeller og Lillestrøm – utmerkede steder, men helt uten kurs i bibliotekstatistikk ….

Når du kommer til Ask, ca. ti minutter med bil/buss etter Skedsmokorset, finner du Kulturhuset – stort og rødt med skråtak (se bildet) – ved siden av Coop og busstasjonen. På plassen foran hovedinngangen står det en gammel vannturbin.

Det er strengt forbudt å klatre på turbinen.

Reise med fly til Oslo lufthavn (Gardermoen)

For deltakere som kommer via Gardermoen, kan det være mulig å arrangere henting. Kontakt i så fall Bozena Rasmussen på epost: bozenara [krøllalfa] yahoo.no eller på mobil: 97 96 84 55 – senest 25. mai.

Reklamer